PresidentCodi Intern
 Inici
Història
Associació Esportiva
President
GOKIO
Quadre de cinturons
Galeria d´imatges
Glossari Japonès
Filosofía  Oriental
Calendari de Tecnificació
Entitats colaboradores
notícies
ContactarSalutacions a tots els  artistes marcials:

"...Bienvenidos..."

"...Bienvenue..."

"...Bienvenue..."

"...Welcome..."

Com a president de la Associació esportiva de Jiu-jitsu de Catalunya es per a mí una gran satisfacció poder inaugurar la nostra página web.

La Associació esportiva Jiujitsu de Catalunya s´ha constituït amb data 1 Juliol del any 2008.

Aquesta página web aspira a convertir-se en un vehicle de comunicació entre els practicants de jiu-jitsu.El nostre objectiu es informar i donar a conèixer les disciplines de combat i arts marcials,tradicionals i modernes.

La WEB  JiuJitsu.Cat es una web que es publica en un únic idioma:El Català.Intentant estrenyer lligams amb els països del nostre entorn geogràfic més proper.

Aquesta pàgina web també es una dedicatoria a totes les persones que han fet possible que el projecte del  jiu-jitsu a Catalunya hagi estat una realitat.

Tots els meus coneixements del mon de les arts marcials,així com les meves experiencies estan reflexades en la página Web,amb actualitzacions futures.

Som hereus de una llarga i ancestral tradició marcial que engloba coneixements de múltiples escoles,lo qual ens situa al capdavant en lo que a arts marcials es refereix.

El nostre programa tècnic està fonamentat en el KODOKAN GOSHIN-JUTSU o formes de defensa personal moderna del kodokan.

Les arts marcials son importants,si el que fem es quelcom positiu en el nostre interior,això també s´ha de reflexar també al exterior d´un mateix.

El camí del guerrer es sens dubte una vía de acció.El codi del guerrer el Bushido,era un conjunt de determinades normes ètiques i morals adaptades pels Bushi "els guerrers japonesos".

En els temps que vivim,es important la faceta de defensa personal dintre de la nostra vida cotidiana.

Les arts marcials no solsament ofereixen les avantatges i beneficis de qualsevol esport,sinó ademés les propies d´un mètode de defensa  i de tota una ética i una filosofia de vida.