PresidentCodi Intern
 Inici
Història
Associació Esportiva
President
GOKIO
Quadre de cinturons
Galeria d´imatges
Glossari Japonès
Filosofía  Oriental
Calendari de Tecnificació
Entitats colaboradores
notícies
Contactar

En aquesta secció et mostrarem
la normativa de la nostra associació:Punt num.1


La associació jujitsu cat, es una associació esportiva , que es fonamenta en les arts marcials japoneses.Concretament en les tècniques mil.lenàries de l´antic art del Ju-jitsu (art de la flexibilitat), basat en els mètodes de combat cos a cos i amb armes dels guerrers Samurais.


Punt num.2


La associació Jujitsu cat es també una associació, que integra a un grup de persones que participen voluntariament per decisió pròpia i personal, sense cap tipus de coacció, en la difusió,propagació  i conservació del Ju-jitsu (mètode de defensa personal) que pertany a les anomenades ARTS MARCIALS JAPONESES.


Punt num.3


La associació  Jujitsu cat es una associació esportiva que promou i fomenta els respecte entre els seus esportistes i la resta de persones que integren la nostra societat.


Punt num.4


El distintiu o logotip que es mostra a continuació,

i que forma part de l´escut de la nostra associació:
"...Ideograma japonès del Jiu-jitsu..."


Així com les lletres:


JUJITSU CAT


JIUJITSU CAT


Son marques registrades,que ens otorguen, el dret exclusiu per utilitzar-les en la organització d´activitats esportives i culturals dins del marc de la associació. 


Punt num.5


El logotip de l´associació només pot ésser comercialitzat Així,com les lletres esmentades anteriorment, pel seu titular.


En samarretes, brodat de kimonos, i altres peçes de roba...


Son marques registrades i ens donen el dret exclusiu, de utilitzar-les en el tràfic econòmic i comercial.


Punt num.6


Els domini d´internet http://www.jiujitsu.cat


                                 

                                 
Es un  domini registrat a l´ICANN, i també ens pertany,tenim la potestad de incloure les modificacions que considerem oportunes ,així com la llibertat d´informació, i el contingut que surt publicat en les nostres pàgines Web.

Punt num.7


No es convalidarà, cap grau DAN, de cap altra escola d´arts marcials, els cinturons negres d´altres disciplines, que així desitgin obtindre un cinturó negre de la nostra escola, hauran d´iniciar la pràctica amb el cinturó blanc.I Romandre el temps reglamentari, fins a obtenir els drets d´examen i passar els requisits establerts davant el tribunal de la comissió tècnica.


Punt num.8


Només en casos excepcionals,la comissió tècnica avalarà la convalidació d´un grau DAN, d´un aspirant d´una altra escola de Jiu-jitsu,sempre que l´aspirant acrediti els seus mèrits,molt justificadament davant la comissió tècnica.


I aquesta com a tal doni el seu consentiment, aleshores aquest aspirant, quedarà reconegut en el quadre de cinturons negres de l´Associació  de JIUJITSU  i pasarà a ésser soci de l´entitat esportiva.Punt num.9


La ASSOCIACIÓ DE JIUJITSU DE CATALUNYA, es reserva el dret d´admetre, com a socis d´honor, les persones que la junta directiva consideri com a tals, pels seus lligams amb el JIUJITSU, i la seva relació amb la entitat esportiva.