retalls de prensa
 Inici
Història
Associació Esportiva
President
GOKIO
Quadre de cinturons
Galeria d´imatges
Glossari Japonès
Filosofía  Oriental
Calendari de Tecnificació
Entitats colaboradores
notícies
Contactar


Les diferents notícies que están relacionades amb la nostra associació:

_________________________________________________________________

El dia 31 de Juliol del 2010,es varen celebrar examens de grau concretament pel nivell de cinturó negre primer Dan (Shodan).

Es van examinar i aprovar un total de 7 candidats,  3 de l’Sport Centre  de Santpedor i 4 del Gimnàs Esport-7, concretament Ruben Pérez, Joan Josep Tasies, Ramon Barreiro i Josep Miguel Rodríguez.

El tribunal va destacar pricipalment la contundència i efectivitat dels candidats així com el coneixement del kata corresponent al pas de grau que van desplegar amb gran bellesa i sentiment. Cal destacar en general en la part de treball lliure  “randori” on tots van demostrar reacció i adaptació a cada situació, escollint les tècniques més adients en cada moment.
En el tribunal d’examen hi van participar destacats professors del Bages d’aquesta Art Marcial, com Josep Lluis Lorente C.N 4 Dan i Mònica Sánchez C.N. 4 Dan, els dos del Sport-Centre de Santpedor i  per part d’Esport-7 i van estar Julià Adam C.N. 4 Dan, Ferran Garcia C.N. 4 Dan i Marcel del Rio el qual  va organitzar els exàmens com a kyoshi 6è. Dan.


 


_________________________________________________________________

Noticia: Stage de Jiujitsu organitzat per la Federació Catalana de Judo i D.A celebrat el dia 20 de Novembre del 2010 a Badia del Vallès,a les instal.lacions del poliesportiu municipal.

El instructors destacats Fermín Parra 7º DAN i Jose Manuel Guisado 7º DAN

Varen participar els especialistes Marcel del Río,Jesús Pérez,Ferran Garcia,Ruben.